top of page

Over Active Bowling

​Active Bowling Products bestaat sinds 1995 en is voortgekomen uit de ontwikkelingstak van Bowling Service Noord-Holland, welke al sinds 1977 actief was in de verkoop van bowlinginstallaties en aanverwante apparatuur. Het is dan ook niet vreemd dat de research al van ver voor 1995 dateert en de gehele periode van de ontwikkeling van de kunststof bowlingbaan bestrijkt. Dit heeft geresulteerd in de juiste keuzes van de technische specificaties van de producten, waarbij kwaliteit en duurzaamheid altijd centraal hebben gestaan.


In de periode van 1995 tot 2005 is Active Bowling Products voornamelijk een productie georiënteerde onderneming geweest. In deze periode heeft Active haar producten grotendeels afgezet via geselecteerde nationale en -internationale bowling distributeurs. De ervaringen gedurende die tijd hebben uitgewezen, dat nauwer contact met de uiteindelijke klant, onontbeerlijk is. Essentieel voor een duurzame samenwerking. Dit heeft geleid tot bundeling van de activiteiten met Bowling Service Noord-Holland, waardoor we direct aan de bowlingexploitant zijn gaan leveren en onze activiteiten hebben uitgebreid met het installeren, renoveren en onderhouden van bowling installaties.

Tegenwoordig verkopen wij alles op het gebied van bowling, van complete bowlingbanen tot aan bowlingballen voor privé gebruik.
​​​​​​​​​​​​​

Active Bowling toen

History 3.jpg
History 2.jpg
Histoy 1.jpg

Active Bowling nu

Sportiom Bouw.jpg
FunBowl Afmetingen.jpg
bottom of page