top of page

Bowlingbanen moderniseren

 

Het moderniseren of het vernieuwen van een bestaande bowlinginstallatie is specialistisch maatwerk. Bijna geen bowlinginstallatie is hetzelfde en daarom kan bijna nooit een standaardoplossing worden geboden. Wij adviseren bowling exploitanten dan ook eerst een afspraak te maken om de technische aspecten van de bowlinginstallatie te komen bekijken. Wanneer de technische stand van zaken van de bowlinginstallatie bekend is, kunnen wij in overleg met de exploitant een geschikte oplossing bieden.

 

Met het moderniseren van de bowlinginstallatie maakt u het bowlen nog aantrekkelijker voor uw gasten! Door middel van de nieuwste lichtconcepten en de hyper moderne bowling apparatuur, wordt een unieke bowling beleving gecreëerd. Het renoveren van de bowlinginstallatie kan bijdragen aan het verhogen van de omzet van uw bowling, toenemen van retentiebezoeken en het interessanter maken van uw gehele ondernemingsconcept.

 

Naast het compleet renoveren en moderniseren van de bowlingbanen , kan het ook zijn dat er slechts bepaalde onderdelen van de bowling vernieuwd moeten worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het vervangen van de approach of het aanbrengen van nieuwe scoring. Ook kan een deeloplossing worden geboden, waarin de installatie stapsgewijs opgeknapt wordt. 

bottom of page