top of page

Active Bowling Pinsetter Techniek


Op de markt van bowlingequipment zijn verschillende merken- en soorten- techniek beschikbaar. Het belangrijkste onderscheid wordt gemaakt tussen automatische bowlingmachines (zonder touwtjes) en 'string pinsetters' (met touwtjes). Vandaag de dag wordt er in 95% van de nieuw te bouwen bowling- centra/voorziening gekozen voor touwmachinetechniek. De 'String Pinsetter' techniek heeft eenvoudig meer voordelen vanuit het kosten- en economisch- belang van de ondernemer. 

 

Is uw bowling al klaar voor een duurzame toekomst?

Active Bowling Products staat in samenwerking met Bowling Europe en Vollmer aan het begin van een revolutionaire samenwerking op het gebied van bowlingtechniek. Active Bowling Products is trotse distributeur van de bewezen duurzame Vollmer techniek voor de toepassing op 'traditionele bowlingbanen'

en FunBowl 'mini-bowlingbanen'. De combinatie van deze onderhoudsvriendelijke bowlingtechniek en het gebruiksgemak van de Active Bowling installaties maken dit tot een uiterst efficiënte en duurzame bowlinginstallatie in exploitatie. 


De BowlingEU/ Vollmer techniek is wereldwijd maar ook zeker in Nederland bewezen techniek, waarbij Active Bowling de eerste machines installeerde begin 1980 bij destijds 'Grand Dorado'. De 'draaiende assen techniek' is door de eenvoud zeer eenvoudig te onderhouden en vrij van storingen in de eerste 10- jaren van exploitatie. De machine beschikt over 'state-of-art' machinebesturingen waardoor de machine in 99% van de gevallen de touwknopen kan detecteren en kan ontwarren. Active Bowling beheert binnen Nederland alleen al 250+ bowlingbanen voorzien van deze 'String Pinsetter' techniek. 

 

Voordelen van de Active/BowlingEU/Vollmer String Pinsetter techniek zijn:

- Verduurzaming van uw onderneming
- Besparen op energiekosten
- Besparen op vervangingsonderdelen 
- Besparen op monteurskosten
- ARBO vriendelijk

Bowling Europe - String Pinsetters.jpg
BE string pinsetter.JPG
BE string pinsetter.jpg
bottom of page