top of page
Is uw bowling mobulair nog niet van deze tijd?

Naast het realiseren en onderhouden van bowlinginstallaties is Active Bowling Products ook hét adres op het gebied van meubilair en interieur voor bowlingbanen. Het 'zitgedeelte' bij de bowlingbaan is een belangrijk onderdeel van uw onderneming waar bezoekers constant aan bloot worden gelegd. Door een trendy interieur wordt de totale 'bowlingbeleving' in uw onderneming naar een volgend niveau getild en wordt een bezoek aan uw bowlingcentrum steeds aangenamer.

 

Het interieur assortiment van Active Bowling Products is variërend en er is keuze uit tal van verschillende meubels. Het assortiment bestaat o.a. uit verschillende modellen bowlingbanken, loungebanken, stoelen, barkrukken en salontafels. De uitvoering en indeling van de meubels zijn naar wens in te vullen. 

 

De kleuren zijn door u samen te stellen
De kleurcombinaties van de verschillende 'bowlingmeubels' zijn door de klant samen te stellen. Op deze wijze is het bowling interieur af
te stemmen op de rest van de onderneming. Ook kunnen bijvoorbeeld elementen van de huisstijl terugkomen in de verschillende bowlingmeubels. Wat is uw gewenste bowling beleving?

 

 

bottom of page