achtergrondBowlenNL_edited.jpg

Het airOsetter programma 

Is uw bowling al klaar voor een duurzame toekomst?

Active Bowling Products staat in samenwerking met D&K Electronics aan het begin van revolutionaire vernieuwingen op het gebied van bowlingapparatuur! Met trots presenteren wij de airOsetter programma, welke de ideale oplossing is gebleken voor vervanging van de toch wat ouderwetse bowlingapparatuur. De AirOsetter-lijn wordt namelijk compleet aangedreven door luchtdruk! Door slechts een maximum van 3 bar, kan de complete bowlingmachine, ballift achter en de powerlift worden aangedreven! Met het aanbrengen van het airOsetter programma is uw bowlinginstallatie klaar voor een duurzame toekomst.

 

Na ontwikkeling en een testfase van twee jaar, waarin de machine een gesimuleerde werking van een periode van 25 jaar probleemloos heeft doorstaan, is de AirOsetter nu klaar om de bowlingexploitant zijn dienst te bewijzen. De verfijnde pneumatische techniek in combinatie hoge technologische elektronica maken de AirOsetter tot de meest geavanceerde energiezuinige pinsetter op dit moment. Daarnaast zijn de bewegende delen en de noodzakelijke werkingsduur hiervan tot een minimum beperkt, waardoor slijtage zeer gering is en zich beperkt tot het koord en de bowlingpins.

 

Doordat de gehele bowlinginstallatie (pinsetters en balbehandelingsapparatuur) op lucht functioneert is geen sprake meer van overbodig stroomverbruik. Tevens maakt dit de vaste elektrische installatie in het bowling-centrum een stuk eenvoudiger. Het upgraden naar de AirOsetter-lijn brengt voor u de volgende voordelen met zich mee;

 

- Verduurzaming van uw onderneming
- Besparen op energiekosten
- Besparen op vervangingsonderdelen 
- Besparen op monteurskosten
- ARBO vriendelijk

achtergrondBowlenNL_edited.jpg
De AirOsetter 


Active Bowling Products is exclusief distributor 
voor de Beneluxe voor de gehele D&K AirOsetter lijn. 
De door D&K Electronics nieuw ontwikkelde revolutionaire pinsetter werkt geheel op lucht! Doordat de nieuwe bowlingmachine op lucht wordt aangestuurd, is deze zeer zuinig in stroomverbruik. Naast het besparen van stroom, is de ‘luchtmachine’ ook zeer gebruiksvriendelijk en bovendien gemakkelijk en goedkoop in onderhoud. In tegenstelling tot andere bowlingmachines gebruikt de air0setter alleen energie wanneer er ook daadwerkelijk een bal gegooid is. De airOsetter gebruikt lage luchtdruk met een maximum van 3 bar (45 psi) en is dus zeer veilig in gebruik. De airOsetter bowlingmachine is gebouwd als een modulair systeem, zodat onderdelen (indien nodig) gemakkelijk vervangen kunnen worden. Voor de air0setter is geen gespecialiseerde monteur nodig, omdat het onderhoud uitgevoerd kan worden door iemand met basiskennis van techniek.

De AirOvator ballift
 

D&K Electronics heeft ook een nieuwe revolutionaire bal lift op luchtdruk ontwikkeld! De bal lift draait net als de air0setter geheel op lucht en wordt op hetzelfde luchtcircuit aangesloten als de air0setter. De air0vator zorgt ervoor dat na iedere worp de bal netjes terug naar de voorkant van de bowlingbaan komt en de spelers weer verder kunnen bowlen. De airOvator gebruikt dezelfde technologie en onderdelen als de airOsetter, zodat vervangingsonderdelen terug worden gebracht tot een minimum.

De AirOlift

 

D&K electronics heeft ook een nieuwe revolutionaire bal lift op luchtdruk ontwikkeld. De nieuwe air0lift vervangt bij bowlingbanen de powerlift en in combinatie met de nieuw ontworpen balreturn en balrack is uw gehele bowling klaar voor de (groene) toekomst! De airOlift gebruikt dezelfde technologie en onderdelen als de airOsetter en de airOvator, zodat vervangingsonderdelen terug worden gebracht tot een minimum.

D&K airOsetter bowlingmachine.jpg
IMG-20180911-WA0008.jpg
IMG-20180911-WA0012.jpg